Ingrediente
Descriere
Vă propun o reţetă de cremă rapidă şi super delicioasă. Cu condiţia ca să savuraţi un astfel de tort în prima jumătate a zilei, e o "bombă calorică"!
Cantitatea de cremă ajunge pentru un tort mare cu diametrul de 28 cm. Pentru pandişpan am folosit cantitatea dublă a acestei reţete Pandişpan clasic
Etapele de gătit
pas 1. Se mixează un pic untul. Apoi se adaugă laptele condensat nefiert, treptat, câte o lingură. Aveţi grijă ca untul să nu fie din grăsimi vegetale şi să nu fie topit. Important ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.
pas 2. Se omogenizează untul cu laptele. Nu exageraţi, căci riscaţi să se brânzească crema.
pas 3. Se adaugă laptele condensat fiert.
pas 4. Se mixează cu viteză medie până compoziția devine omogenă.
pas 5. Pandişpanul se taie în trei secțiuni pe orizontală şi se îmbracă cu cremă.
pas 6. Se ornează cu fulgi de ciocolată. Se dă la rece pentru o oră. Tortul e gata în doi timpi şi trei mişcări! Savuraţi cu plăcere!
pas 7. Îl ornați așa sau cum vă place.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Prajitură cu nutella și halva

O prajitură irezistibilă care se face rapid, uşor şi de mare efect. Nu cred că mai e nevoie să vă mai spun cât e de delic...
mai mult...Chec "Nana Alina" cu nuci, cafea s...

Un chec foarte simplu in preparare, delicios, puhav si deosebit, care ma duce mereu cu gandul in copilarie, pentru ca il gatea foa...
mai mult...Brioșe cu coacăză neagră

Gustul acrișor al coacăzei se combină perfect cu brioșa dulce și pufoasă. Servite cu o cafeluță la micul dejun îți fac disp...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.