Fundă din ciocolată pentru tort

Fundă din ciocolată pentru tort

Autor :

Ingrediente

Ciocolată albă 200 g

Descriere

O modalitate excelentă de a decora un tort festiv.

Etapele de gătit

pas 1. Se pregătesc şabloanele pentru "petalele" fundiţei din plasticul unei mape pentru hîrtii. Eu am făcut 14. Şase mai late şi celelalte mai înguste.

step1

pas 2. Se rupe ciocolata bucăţi şi se pune într-un vas la aburi.

step2

pas 3. Amestecaţi continuu ca să se topească uniform şi să nu rămînă cocoloaşe.

step3

pas 4. Ungeţi "petalele" de plastic cu ciocolată.

step4

pas 5. Le lăsaţi vreo 2 minute să se întărească un pic ciocolata, doar atît cît să nu se scurgă, apoi îndoiţi ca în imagine şi o prindeţi cu un cleşte.

step5

pas 6. Se pun la rece pentru vreo 5-10 minute pînă se întăresc.

step6

pas 7. Cînd s-au răcit, dezlipiţi cu atenţie fîşiile din plastic. Şi pe un cerculeţ din ciocolată începem asamblarea, punînd cîte o picătură de ciocolată topită.

step7

pas 8. Vă sugerez să ţineţi mîinile în apă rece înainte de a o aranja. De la caldura mîinilor puteţi avea surprize neplăcute. Şi într-o încăpere răcoroasă. Mult succes!

pas 9. Dintr-o parte arată astfel.

step9

pas 10. Si încă una.

step10
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Chec cu stafide
Chec cu stafide

Un chec cu stafide foarte ușor, aerat și aromat, perfect pentru a fi servit cu ceai. Este deosebi de delicios cât imediat d...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology