Gulaş unguresc

Gulaş unguresc

Autor :

Ingrediente

Carne de vita 500-700 g
Ceapă 2 buc.
Roșii 1 buc.
Ardei dulce 1 buc.
Boia dulce (paprika) 2 linguri
Cartofi 4-5 buc.
Făină de grâu 2 linguri
Sare по вкусу g
Сatel de usturoi 2 buc.
Piper negru pisat по вкусу g

Descriere

Reţeta clasică a gulaşului unguresc.

Etapele de gătit

pas 1. Roşiile se taie mărunt, cubuleţe şi se călesc, cu un praf de sare, într-o tigaie, 5-7 minute. Ceapa se taie solzişor, se căleşte în ceaun până devine transparentă. Se adaugă pentru 30 secunde usturoiul după care se scoate. Ardeiul se taie mărunt şi se adaugă, împreună cu boiaua, în ceaunul cu ceapă,amestecând energic, apoi se stinge cu apă. Se adaugă roşiile călite. Se sărează.

pas 2. Carnea se taie bucăţi mai mici, se prăjeşte vreo 7 minute pe tigaie, apoi se adaugă la sosul de legume.

pas 3. După jumătate de oră se adaugă 2 linguri de făină, amestecând bine. Se mai adaugă apă dacă e necesar.

pas 4. După încă vreo 20 minute, se adaugă cartofii şi se lasă pe foc până sunt gata. În ultimul moment se adaugă usturoiul. Poftă mare!

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology