Ingrediente
Carne de iepure 2 kg
Unt 100 g
Ceapă 4 buc.
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Frunze de dafin 2 buc.
Vin alb demisec 300 ml
Descriere
Uşor de făcut şi bun-bun...
Etapele de gătit
pas 1. Se spală bine carnea şi se căleşte uşor în unt.
pas 2. Se trece carnea într-un vas termorezistent împreună cu untul topit. Se adaugă vinul, sarea, piperul şi frunzele de dafin. Se acoperă cu foaie de staniol şi se dă la cuptor pentru o oră la 190 grade. Se scoate apoi foaia de staniol şi se adaugă ceapa tăiată solzişor. Se mai dă la cuptor pentru încă o oră.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chiftele din carne de pui cu mozzarella

Am servit cu conopidă pane și sos din smântână cu castraveți. Delicios!
mai mult...Pui la cuptor

Nemaipomenit de gustos si aromat a fost acest pui. Ingredientele cele mai simple și accesibile tuturor.
mai mult...Pârjoale din carne și legume

Pârjoale perfecte în special pentru cei care nu prea consumă legume în stare crudă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.