Ingrediente
Macrou 2 buc.
Mărar după gust
Lamâie 1 buc.
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Descriere
Nu ştiu dacă este vreo reţetă mai uşoară de a pregăti peştele.
Etapele de gătit
pas 1. Curăţaţi şi spălaţi bine peştele. Aşezaţi-l pe o bucată de folie de staniol, adaugaţi sare, piper, cîteva fire de mărar şi o felie de lămîie, apoi înveliţi-l bine în folie.
pas 2. Se dă la cuptor sau tigaia gas-grill pentru vreo 20 minute. Puteţi pregăti astfel orice tip de peşte.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Somon la cuptor cu legume
Delicios!
mai mult...Peste prajit cu Mujdei de Usturoi
O reteta traditionala de peste prajit, servit cu mujdei de usturoi si mamaliguta!
mai mult...Somon sărat
O modalitate de a pregăti somonul sărat în condiţii casnice.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.