Ingrediente
Ciuperci champinion 1 kg
Orez 1 pahar
Ceapă 2 buc.
Morcov 1 buc.
Sare și piper după gust
Ulei 4 linguri
Descriere
Ca să diversificăm meniul zi de zi...o reţetă care merită a fi făcută mai des.
Etapele de gătit
pas 1. Ciupercile se spală şi se taie lame.
pas 2. Se călesc apoi în ulei pînă scade puţin apa lăsată de ele.
pas 3. Separat se căleşte ceapa în ulei.
pas 4. Se adaugă morcovul curăţat şi ras. Se călesc cîteva minute.
pas 5. Se amestecă legumele şi se lasă la foc mic. Se adaugă puţină sare şi piper.
pas 6. Între timp se fierbe orezul în apă cu sare.
pas 7. Se pune orezul în amestecul de legume. Se lasă cîteva minute să se pătrundă gusturile.
pas 8. Se serveşte cald. E un deliciu, chiar dacă e de post!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Coltunasi lenesi cu carne sau pelmeni lenesi

Pelmeni pentru lenesi
mai mult...Taitei cu Broccoli si Ciuperci

Un experiment care ma facusera sa raman foarte multumita de deliciul obtinut!
mai mult...Dovleac copt

Dovleac copt
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.