Ingrediente
Somon 500 g
Sare himalaya 1 linguri
Descriere
O modalitate de a pregăti somonul sărat în condiţii casnice.
Etapele de gătit
pas 1. Fileul de somon se spală, se tapetează cu şerveţele de hârtie pentru a înlătura apa şi se presară cu sarea cu condimente. Opţional, se pot adăuga câteva crenguţe de rozmarin sau mărar. Se lasă pentru 24 de ore, după care poate fi consumată.
pas 2. Aşa arată sarea propriu-zisă pe care am folosit-o eu.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chiftele de peşte în sos de roşii
Chiftele aromate şi suculente, cu un sos dulce-acrişor, cu note picante.
mai mult...Hering sărat cu mirodenii
E mult mai bun pregătit acasă.
mai mult...Tilapia la cuptor
Tilapia este un peste de apa dulce, cu un gust rafinat si fraged. Simplu de gatit si destul de nutritiv. Nu necesita nimic special...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.