Ingrediente
Descriere
O supă cremă de dovleac foarte delicioasă și usoară în preparare
Etapele de gătit
pas 1. Tăiem legumele cubulețe și le punem într-un vas la fiert cu apă cât să le acopere. Când acestea sunt aproape fierte, sărăm și piperăm. Apoi pasăm toată compoziția cu blenderul, până obținem o compoziție omogenă.
pas 2. La cele 200 ml de lapte de cocos adăugăm o lingură mare de smântână, sărăm, piperăm și încorporăm în compoziția omogenă de legume.
pas 3. La servire ornăm cu semințe de dovleac, pesmeți și smântână sau lapte de cocos. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Supă-cremă de dovleac cu rădăcina de țelină,...
					Supa cremă din dovleac copt este o supă cu iz de toamnă, perioada dovlecilor plăcintari. Dovleacul pentru supă poate fi ori fiert ...
mai mult...Borș verde
					Borș verde sau supă de măcriș – fel de mâncare care se asociază cu primăvara și primele verdețuri. Vă propun rețeta b...
mai mult...Ciorba cu Fasole si Sfecla rosie
					Va recomand cu drag o ciorba din legume foarte delicioasa. O puteti gati si cu carne! Sa nu va sperie timpul de gatit, e din cauz...
mai mult...





						
						
						
						
						
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.