Patiserie
Brioşe de post cu mere
			   În casa noastră, brioşele rămîn a fi cele mai apreciate pentru ceaiul de dimineaţă, dar şi pentru o gustare în t...
mai mult...Cornuri cu vișine
			   Cornurile după această rețetă se primesc foarte pufoase. Ele cresc văzând cu ochii.
mai mult...Budincă cu brânză dulce şi mac
			   Budinca cu brânză dulce şi mac este o prajitură de casă delicioasă şi foarte aspectuoasă.
mai mult...Fornetti cu gem de căpșune
			   Absolut delicioase și rapid de gătit!
mai mult...Chifle cu scorţişoară
			   Dacă ar avea şi cremă cred că nu s-ar deosebi de renumitele Cinnabon.
mai mult...Ruladă cu vişine
			   Scorţişoară şi vişine...armonie perfectă!
mai mult...Madeleine cu miere şi apă de flori de portocal
			   Nişte prăjuturele devenite celebre datorită amintirilor lui Proust...
mai mult...Gogoşi cu gem (de post)
			   Am făcut această minunăţie împreună cu Teodor care a rămas încîntat de "procesul pregătirii", dar şi de gustul ...
mai mult...Tartă cu mere ”Țvetaeva”
			   Nici nu-mi mai amintesc când am gustat această tartă pentru prima dată. Destul de simplă în preparare, din produse acc...
mai mult...Brioșe cu coacăză neagră
			   Gustul acrișor al coacăzei se combină perfect cu brioșa dulce și pufoasă. Servite cu o cafeluță la micul dejun îți fac disp...
mai mult...Negresa (de post)
			   Un desert foarte bun pentru perioadele de post şi nu doar.
mai mult...Fundă din ciocolată pentru tort
			   O modalitate excelentă de a decora un tort festiv.
mai mult...

						
						
						
						
						