Basturma - muşchi de vită în crustă...
Basturma e un fel de carne crud uscată, populară în ţările fostului Imperi...
ReţetaBasturma e un fel de carne crud uscată, populară în ţările fostului Imperi...
ReţetaO gustare minunata pentru orice ocazie,care poate fi consumata curent sau pastra...
ReţetaE ciorba ce o făcea bunica şi mama în perioadele de post...e un gust din c...
ReţetaMult timp în urmă am găsit această rețetă pe internet și m-a interesat den...
ReţetaO reţetă super gustoasă, care merita incercată datorită gustului delicios și aro...
ReţetaPrajitura cu dulceata si aluat crocant este nemaipomenit de delicioasa. Mijlocul...
ReţetaCu drag va prezint o reteta simpla si delicioasa de dulceata din mere, pe care i...
ReţetaBucuria și lumina vin în casele noastre odată cu cea mai îndrăgită sărbătoare a primăverii – Paștele. Fiecare gospodină decide cum va colora ouăle cu mult înainte de Săptăm&ac...
”Maslenitsa” este una din festivitățile adorate cât de maturi, atât și de copii. Așa cum ea durează 7 zile, vă propunem să renunțați la prepararea clătitelor tradiționale și...
Este greu să ne imaginăm noaptea de Revelion fără salata Boeuf (Olivie sau Olivier) pe masa de sărbătoare. Această salată se asociază cu Anul Nou la fel de mult, precum mandarinele și gustul șampaniei...
În ciuda culorii aprinse de vară, portocalele se asociază cu sărbătorile de iarnă. Afară, cad lin fulgi de zăpadă, iar casa este învăluită de miros de portocale și scorțișoară, cre&acir...