
Baniță cu dovleac
Banița este o turtă tradițională bulgărească din aluat foietaj cu diverse umplu...
ReţetaBanița este o turtă tradițională bulgărească din aluat foietaj cu diverse umplu...
ReţetaEste greu să ne imaginăm masa de sărbătoare, dar mai ales cea de Revelion, fără ...
ReţetaAm preluat ideea dintr-o rețetă de brânzoaice dulci și am adaptat-o prefer...
ReţetaAdor fructele de mare pentru că se prepară rapid și au un gust extraordinar!
ReţetaGustul veritabilei pizza italiana la Dumneavoastră acasă. Una din preferatele m...
ReţetaDin pacate nu am reusit sa fac o poza cind era mincarea gata, dar credeti-ma ca...
ReţetaO mancare din carne dietetica, cu o nota putin dulcie, care va fi pe placul copi...
ReţetaUn desert extraordinar, chiar și în post, gustos şi aspectuos.
ReţetaBucuria și lumina vin în casele noastre odată cu cea mai îndrăgită sărbătoare a primăverii – Paștele. Fiecare gospodină decide cum va colora ouăle cu mult înainte de Săptăm&ac...
”Maslenitsa” este una din festivitățile adorate cât de maturi, atât și de copii. Așa cum ea durează 7 zile, vă propunem să renunțați la prepararea clătitelor tradiționale și...
Este greu să ne imaginăm noaptea de Revelion fără salata Boeuf (Olivie sau Olivier) pe masa de sărbătoare. Această salată se asociază cu Anul Nou la fel de mult, precum mandarinele și gustul șampaniei...
În ciuda culorii aprinse de vară, portocalele se asociază cu sărbătorile de iarnă. Afară, cad lin fulgi de zăpadă, iar casa este învăluită de miros de portocale și scorțișoară, cre&acir...